BBF Migliore U10/U12 Kamp 2016

BBF Migliore heeft een oude traditie in ere hersteld! Heb je zin in een supergezellig kamp? Ga dan mee op kamp met Migliore op 4 en 5 juni. En neem meteen je teamgenoten en trainingsmaatjes mee, dan wordt het nog gezelliger! Het kamp is bedoeld voor alle spelers en speelsters van U10 en van zaterdagochtend 4 juni (10.00 uur) tot zondagmiddag 5 juni (15.30 uur) gaan we naar de schutterij gelegen aan de rand van het sportpark in Rijen. Klik hieronder voor meer informatie!

basketball-green-team

Dat is een hartstikke mooie locatie bij een groot bos/hei, met heel veel mogelijkheden om binnen en buiten activiteiten te doen. We hebben een afwisselend programma met spellen, basketbal, zwemmen en niet te vergeten, een supercoole workshop! Het kamp wordt begeleid door ouders. Jullie slapen in jullie eigen meegenomen slaapzak en luchtbed in een aparte ruimte waar toezicht is. De kinderen die willen, kunnen evt. rustig eerder gaan slapen.

Lege flessen actie
In aanloop naar het kamp wordt een lege flessen actie georganiseerd. Met de opbrengst willen we eventueel nog extra coole, leuke dingen regelen. Wil je jouw kampervaring nu onvergetelijk
maken, kom dan met de lege flessen van je ouders, opa’s, oma’s, buren, ooms en tantes op 11 maart, 1 april (geen grap!) en 22 april (laat je ouders de data in de agenda zetten!!!) naar de sporthal en lever ze in bij coach Koen. Diegene die de meeste flessen inlevert, wordt ook nog eens extra in het zonnetje gezet tijdens het kamp!

De kosten voor het kamp (inclusief locatie, eten, drinken en activiteiten) bedragen € 25,00 p.p. te voldoen vóór 15 mei op rekeningnummer NL 74 ABNA 0614703069 t.n.v. E. Gros.
(Let op: wanneer de kampbijdrage niet voor 15 mei bij ons op de rekening staat, kan je helaas niet deelnemen aan het kamp.)

Download hier het inschrijfformulier en lever die in bij coach Koen of trainer Marc (vader Morris en Guusje)

Wij hebben er heel veel zin en we hopen dat jij er met ons een geweldig kamp van gaat maken! Tot 4 juni!

De kampcommissie
(Koen, Marc, Joost, Mayke, Christa en Luciënne)