Update Covid-19 maatregelen 26 november

Beste ouders, trainers, vrijwilligers en sporters,

Vrijdag, 26 november heeft er een persconferentie plaatsgevonden waarin een aantal nieuwe Coronamaatregelen werden gepresenteerd. Daar kwamen weer maatregelen tevoorschijn die van invloed zijn op onze vereniging. De NBB heeft aangegeven na dit weekend met een besluit te komen dus we kunnen momenteel nog weinig vertellen over eventuele wedstrijden.

Wel is duidelijk geworden dat trainingen op amateurniveau niet meer na 17:00 mogen plaatsvinden. Dit zorgt voor een gigantische uitdaging want al onze trainingen starten pas na deze tijd. Achter de schermen zijn we hard bezig met het zoeken naar mogelijkheden maar wachten we nog op het besluit van de NBB en terugkoppeling van de diverse beheerders van de sportzalen. Wij hopen dinsdag, uiterlijk woensdag hierover meer duidelijkheid te geven. Tot dat moment zijn de trainingen helaas geannuleerd.

Het enige wat wij momenteel wel kunnen delen is dat de aankomende Pietentraining voor de U8, U10, U12 en de U14 op woensdag 1 december wel door kan gaan! Deze vindt namelijk plaats in Den Butter van 15:30 tot 16:45 (dus deze training is voor 17:00 afgelopen).

Hopende jullie hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.