Mogelijkheden

“Some people want it to happen, some wish it would happen, and others make it happen.” (Michael Jordan)

Onze basketbalvereniging BBF Migliore kent een rijke historie. Sinds 1973 wordt er bij ons gebasketbald door leden uit Rijen en Dongen en omliggende gemeentes, van jong tot oud. De letters BBF staan voor Basketbal Beltistos Flyers en Migliore betekent in het Italiaans ‘best’, als zijnde de overtreffende trap in goed, beter, ‘best’. Bij onze vereniging staan spelplezier en gezond bewegen voorop.

We staan sinds de oprichting midden in de samenleving en zien ons ledenaantal sterk groeien. Elk weekend genieten onze leden en andere basketballiefhebbers van het prachtige basketspelletje, zowel tijdens thuiswedstrijden in Sporthal Den Butter te Rijen, als tijdens uitwedstrijden.

Ten behoeve van de leden is de vereniging steeds op zoek naar verbinding en financiële ondersteuning. We willen onze leden de gelegenheid bieden om dit prachtige spel te blijven beoefenen. Financiële bijdragen van sponsoren zijn belangrijk voor het behouden van een gezonde financiële basis van onze vereniging en dragen bij aan het doelmatig verwezenlijken van onze sportieve doelstellingen. Zo houden wij onze mooie basketsport betaalbaar en ontstaat ruimte om eens iets extra’s te betekenen voor onze (jeugd)leden en vrijwilligers.

Basketbalvereniging BBF Migliore als platform voor uw bedrijf

BBF Migliore heeft ruim 150 actieve leden die allen op wekelijkse basis enthousiast bezig zijn met de basketbalsport en de organisatie die daarbij komt kijken. Daaromheen bestaat een veel grotere groep kennissen, vrienden, oud-leden en supporters die in een meer indirecte vorm een band hebben met onze vereniging. Zij vullen onze tribunes op wedstrijddagen, maken het gezellig in de sportkantine, volgen ons actief op de sociale media, etc. Onze vereniging heeft op die manier een groot bereik. Indien u onze vereniging als sponsor ondersteunt, genereert u daarmee onder meer naams­bekendheid voor uw bedrijf en houdt u de basketbalsport in Dongen en Rijen mede in stand.

Sponsorpakketten

Om sponsoring bij BBF Migliore in goede banen te leiden, hebben we een sponsorbrochure opgesteld. In deze brochure staan de verschillende sponsorpakketten beschreven.

Ook enthousiast geworden?

Wil u graag sponsor worden of heeft u nog vragen over de sponsormogelijkheden bij BBF Migliore: neem dan eens contact op met Claudia en Mayke, contactpersonen voor sponsoring bij BBF Migliore. (bereikbaar via sponsoring@bbf-Migliore.nl)